Categories
Harjoittelupaikat

Euronics Lieksa ja Nurmes etsii harjoittelijoita kodinkoneiden ja ICT-laitteiden huolto- ja asennustöihin sekä myyntiin

Olemme kodinkonekauppa ja tietotekniikan huolto-, asennus- ja myyntiliike. Meillä on myymälät Lieksassa ja Nurmeksessa. Henkilökuntaamme kuuluu viisi kokoaikaista ja kaksi osa-aikaista työntekijää.

Etsimme nyt harjoittelijoita myynnin ja asiakaspalvelun pariin, kodinkoneiden kuljetuksiin ja asennuksiin sekä ICT-laitteiden asennuksiin ja huoltoihin. Etsinnässä on 1-2 harjoittelijaa molempiin myymälöihin. Aloittaa voit vaikka heti tai oman aikataulusi mukaan.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran osaamista tuotteista, kassajärjestelmän käytöstä, kodinkoneiden asentamisesta ja lisäksi ajokortti olisi hyvä. Tietotekniikan ja puhelimien huollossa/asennuksessa Windows 10, Android- ja IOS-järjestelmien tuntemus sekä kokemus tietojen siirrosta eri järjestelmien välillä on hyödyksi. Huoltopuolella tehtäviin kuuluu mm. komponenttien vaihto tietokoneisiin (pöytäkoneet ja kannettavat).

Harjoittelu on palkatonta, mutta päteville tyypeille on tarjolla harjoittelun jälkeen lomituksia ym. palkallisia töitä. Työpäivät arkisin 9.30-17 ja lauantaisin 9.30-14. Ruokailla voit omatoimisesti yrityksen tiloissa tai ulkopuolella.

Olemme leppoisa ja ammattitaitoinen työyhteisö ja meillä on tarjolla todella monipuoliset työtehtävät.

Liity osaavaan joukkoomme ja ota yhteyttä jo tänään!

Euronics Lieksa, Lieksan Konepörssi Oy: puh. 044 742 2179, lieksa@euronics.fi
Euronics Nurmes: puh. 044 722 1777, nurmes@euronics.fi