Categories
Harjoittelupaikat

Metsäkiito Oy hakee harjoittelijaa puutavara-auton kuljettajan tehtäviin

Metsäkiito on puutavaran kuljetukseen erikoistunut yritys, jolla on tällä hetkellä 10 vakituista kuljettajaa. Puutavaran kuljettamisen lisäksi kuskien työtehtäviin kuuluvat korjaukset ja huollot, asemalastaukset ja puutavarankäsittelyt sekä talvella lumenauraukset.

Haemme nyt harjoittelijaa puutavarapuolelle

Jos kiinnostut alasta ja viihdyt joukossamme, tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa puutavaraankuljetuksen lisäksi vaativampiin tehtäviin. Tässä työssä asenne ja oma-aloitteisuus ratkaisevat, erityisiä pätevyysvaatimuksia meillä ei ole.


Toivomme, että voit aloittaa harjoittelun keväällä. Tarjoamme sinulle ruuat ja työvaatteet harjoittelun aikana, ja voimme avustaa tarvittaessa myös kulkemisessa. Työpäivät ovat 8-10 tunnin pituisia.


Ota yhteyttä: Tommi Pesonen puh. 0400379922, metsakiitooy@gmail.com