Categories
Harjoittelupaikat

Ravintola Parppeinpirtti etsii matkailu- ja ravitsemisalan sekä liiketalouden opiskelijoita harjoitteluihin ja kehittämistehtäviin

Ravintola Parppeinpirtti on vuonna 1992 rakennettu karjalaisravintola Ilomantsin Parppeinvaaralla.
Ravintolamme tarjoaa monipuolisen kattauksen noutopöydästä a’la carteen, a-oikeuksin varusteltuun kesäkahvioon sekä pitopalveluun. Parppeinpirtti vaaramaisemineen ja nykykarjaisine pitoaterioineen on Ilomantsin käyntikortti ja asiakaskuntamme laaja. Meillä työskentelee tällä hetkellä 5 kokoaikaista ravintola-alan ammattilaista ympäri vuoden ja lisäksi kesäaikaan useita sesonkityöntekjöitä.

Haemme harjoitteluun kokkia, tarjoilijaa, leipuria, kylmäkköä. Lisäksi haemme idearikasta harjoittelijaa myynnin, markkinoinnin, kokouspalveluiden, tapahtumien sekä sisällöntuotannon kehittämistehtäviin. Tarjoamme myös mahdollisuuden esimiestyöhön.

Kokkina tehtäviisi kuuluvat monipuoliset keittiön työtehtävät, tarjoilijana tarjoilijan työtehtävät lounaalla ja tilaisuuksissa, kylmäkkönä osallistut salaattien esivalmisteluun ja valmisteluun, leipurina tehtäviisi kuuluu makeiden ja suolaisten leivonnaisten sekä perinneleipomusten (karjalanpiirakat, vatruskat) valmistus. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalta. Ravintolassamme sinulla on mahdollisuus myös esimiestehtäviin.

Ravintolatyön lisäksi kaipaamme iloista ja idearikasta tekijää palveluidemme kehittämiseen myynnin ja markkinoinnin puolelta. Tehtäviisi kuuluvat myyntipalvelu, tarjousten laatiminen, asiakaskontaktit sekä markkinointiviestintä. Näiden päätehtävien lisäksi yhtenä osa-alueena harjoittelussasi voi olla kokouspalvelujen kehittäminen sekä tapahtuman järjestäminen. Lisäksi kaipaamme apua yrityksen kotisivujen, verkkokaupan, markkinointimateriaalien ja somen sisällöntuotannossa. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät, joustavat työajat, ruokailut talon puolesta, ja tarvittaessa avustamme sinua asunnon/majoituksen hankkimisessa.

Ota yhteyttä: Marjo Niiranen puh. 050 5012 117 marjo.niiranen@parppeinpirtti.fi