Categories
Harjoittelupaikat

Hoitokoti Kuikanpesä etsii lähihoitaja- ja sairaanhoitajaharjoittelijoita

Hoitokoti Kuikanpesä sijaitsee luonnonrauhassa noin 20 kilometrin päässä Ilomantsin keskustasta. Tarjoamme asumispalveluja (ympärivuorokautinen palveluasuminen, palveluasuminen, tukiasuminen ja työtoiminta) mielenterveyskuntoutujille. Asukkaita meillä on yhteensä noin 30 ja työntekijöitä 15. Yrittäjinä toimivat Matti Härkönen (fysioterapeutti, toimintaterapeutti, toiminnan vastuuhenkilö) sekä Maarit Palviainen (toimitusjohtaja, taloushallinto).

Pääasiallinen tarve meillä on lähihoitajista, joiden työhön kuuluu hoivasta ja huolenpidosta vastaaminen, sekä myös lääkehoidosta vastaaminen oman osaamisalan ja pätevyyden puitteissa. Myös sairaanhoitajaopiskelijoilla on mahdollisuus tulla oppiin, sairaanhoitaja Anna Rytkösen ohjaukseen. Laaja kirjo mielenterveysongelmia, joten oiva tilaisuus tutustua mielenterveyden sairauksiin, lääkkeettömiin ja lääkehoitomuotoihin. Lisäksi hoitokodilla on oma keittäjä ja siivooja, joten opintojaksot myös näillä aloilla ovat mahdollisia.

Meiltä löytyvät kaikki ”portaat” kohti itsenäistä asumista , joten harjoittelijana pääset tutustumaan koko hoitoprosessiin.

Työ on kaksivuorotyötä ja työviikon pituus sovittavissa. Toivomme opiskelijalta omia työvaatteita, ateriat tarjoamme talon puolesta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista, koska hoitokodille on matkaa 20 km kylältä ja julkista liikennettä ei ole välillä Ilomantsi-Kuikanpesä.

Meillä on erittäin vahva ja arvostettu asema haasteellisten mielenterveyskuntoutujien kuntouttavan asumispalvelukentän piirissä. Hoitokotimme tarjoaa opiskelijalle monipuolisen, rauhallisen ja luonnonläheisen opiskeluympäristön. Meiltä löytyvät kaikki ”portaat” kohti itsenäistä asumista (ympärivuorokautinen, palveluasuminen, tukiasuminen), joten harjoittelijana pääset tutustumaan harjoittelusi aikana koko hoitoprosessiin.

Laita kuvaus itsestäsi, työkokemuksestasi ja harjoittelun tavoitteista tai kysy lisätietoja sähköpostilla: matti.harkonen@hoitokotikuikanpesa.fi