Categories
Harjoittelupaikat

Kone ja Autotarvike Tanskanen etsii harjoitteluun liiketalouden/autoalan opiskelijaa varaosamyynnin tehtäviin

Kone ja Autotarvike Tanskanen on kone- ja autotarvikkeiden ja työkalujen myymälä, joka kuuluu valtakunnalliseen Fixus-ketjuun. Yrityksellämme on 35 vuoden kokemus alueen asiakkaista ja tarpeista, ja tällä hetkellä 5 kokoaikaista työntekijää.

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa myyntityö ja varastotyö varaosamyymälässä, mahdollisesti myös korjaamopuolen työt, mm. renkaanvaihto, osaamisesi mukaan. Erityisiä pätevyysvaatimuksia ei ole, mutta moottoriajoneuvojen tuntemus ja perustiedot on oltava hanskassa. Korjaamopuolella sinulla tulee olla tulityökortti.

Parasta aikaa harjoittelulle on talvikausi, ja jos työ kiinnostaa, toukokuusta elokuun loppuun on tarjolla lomien tuurausta. Harjoitteluaika on palkatonta, mutta sinulla on mahdollisuus palkalliseen kesätyöhön harjoittelujakson jälkeen. Jos ala kiinnostaa ja etsit opinnäytetyön aihetta, yrityksellämme olisi tarvetta myös markkinoinnin kehittämissuunnitelmalle.

Ota yhteyttä: Jarmo Tanskanen puh. 0407637008 konetata@luukku.com