Categories
Harjoittelupaikat

Tule meille työelämässä oppimaan!

A&K Heikura Oy on perheyritys, joka on palvellut Lieksassa vuodesta 1993 ja Nurmeksessa vuodesta 2013. Työllistämme alueella vakituisesti 10 henkilöä.

Sloganimme Aito varaosatalo kertoo jo toiminnastamme oleellisen, löydät meiltä laajan kattauksen varaosia eri käyttökohteisiin sekä työkalut joka hommaan, niin ammattilaiselle kuin kuluttajalle. Repertuaari ei tietenkään lopu siihen, vaan myymälästä löytyy vaikka sun mitä.

Ammattinimikkeenä meillä on tekninen myyjä. Harjoittelija on tuttu juttu, ollaan aina otettu tekijät ilomielin oppimaan uutta. Meillähän saapi tehdä ihan kaikkea, saat olla myyjä, varastohenkilö sekä tilaaja. Tuotteita saa hyllyttää ja hinnoitella. Meillähän saat pyörittää myös somea ja tehdä mainoksia, jos sellainen kiinnostaa.

Neuvotaan ja ollaan huomattu, että nohevimmat neuvoo takas.

Meillä pärjää, jos asenne on kohdallaan. Konetietämys helpottaa, mutta kassalla pärjää myös, jos on sosiaalinen eikä jännitä uusia tilanteita.

Ei vaadita kortteja, ei tänne olla pelaamaan tultu. Maalaisjärki on plussaa.

Harjoittelun jälkeen on aina mahdollisuus työllistyä kesätöihin tai viikonloppuvuoroihin, ollaan myös palkattu harjoittelijoita vakkariksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: