Categories
Harjoittelupaikat

Tarjolla työelämässä oppimispaikka Riverian LVI-asentajalle ja harjoittelupaikka talotekniikan insinöörille (LVI)

Okun Putkityö on vuonna 1979 perustettu outokumpulainen LVI-liike. Teemme urakointia, huolto- ja korjaustöitä monenlaisissa toimintaympäristöissä. Asiakkainamme on sekä isoja kansainvälisiä yhtiöitä, että yksityisiä henkilöitä. Meillä on myös LVI-myymälä Outokummun Teollisuuskylässä. Meillä voi toimia LVI-asentajan, LVI-myyjän tai työpäällikön tehtävissä.

Mitä pääset meillä tekemään?

LVI-asentajalle:

Jos olet vasta opintojesi alussa, voit olla myymälässä apuna. Myymälässä pääset tutustumaan monipuolisesti LVI-tarvikkeisiin.  Työtehtäviä voidaan räätälöidä osaamisesi mukaisesti. Jos olet jo pidemmällä opinnoissasi, voit olla apuna työmailla asennustöissä.

Asennuspuolella sinulla tulee olla voimassa tulityö- ja työturvallisuuskortti. Muita vaatimuksia meillä ei ole: asenne ja aito halu oppia ratkaisevat, oppimaan pääset työtehtävien lomassa!

Tekninen myyjä:

Meillä on tarjolla myös teknisen myyjän harjoittelupaikkoja myymälässä. Harjoittelu koostuu myyntitöistä ja varastonhallinnasta.

Työaika asennuspuolella on 7.00-15.30 ja myymälässä 8.00-16.30.

Talvella LVI-puolella on hiljaisempaa, mutta työelämässä oppimisjaksosi voi alkaa joustavasti opiskeluaikataulujesi mukaan keväällä-syksyllä 2023.

Jos viihdyt meillä hommissa, sinulla on mahdollisuus työssäoppimisjakson jälkeen palkalliseen kesätyöhön tai oppisopimukseen!

Talotekniikan insinööriharjoittelija:

Meillä on tarjolla monipuolisia harjoittelutehtäviä etenkin ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille. Pääset tekemään hommia toimistolla työnjohtajien apuna, myymälässä ja työmailla esim. vesivirtojen mittauksia ja välillä asentajan apuna.

Meillä on tarjolla myös teknisen myyjän harjoittelupaikkoja myymälässä. Harjoittelu koostuu myyntityöstä ja varastonhallinnasta. Esim. lukiopohjalta insinööriopinnot aloittaneelle opiskelijalle myymäläharjoittelu on erinomaista kokemusta, koska siinä tarvikkeet tulevat tutuksi.

Työaika asennuspuolella on 7.00-15.30 ja myymälässä 8.00-16.30. Harjoittelut ovat pääosin palkattomia, mutta harjoittelujakson jälkeen sinulla on mahdollisuus palkalliseen kesätyöhön. Harjoittelu voi alkaa sopimuksen ja opintoaikataulujesi mukaan keväällä-kesällä 2023.

Meiltä löytyy myös opinnäytetyön aiheita, jos tuotantopuoli kiinnostaa.

Kysy lisätietoja ja hae paikkaa:

Olli-Pekka Kilpeläinen
olli-pekka.kilpelainen@okunputkityo.fi
puh. 0505732084