Lähde työelä­mässä oppimaan raken­nus­tar­vi­ke­myy­mä­lään Kontio­lah­delle tai Lieksaan!

PR-Aitta on monipuo­li­nen ja ennen kaikkea palveleva raken­nus­tar­vi­ke­liike. Meillä on toimi­pai­kat Lieksassa ja Kontio­lah­della. Valikoi­miimme kuuluu kaikkea työvaat­teista ja työko­neista raken­nus­tar­vik­kei­siin, Nunna­uu­nei­hin, kiukai­siin ja lemmik­kien ruokiin. Meille tärkeintä on tyyty­väi­nen asiakas.


Etsimme nyt joukkoomme merkonomi- tai talon­ra­ken­nusa­lan opiske­li­jaa Kontio­lah­den ja Lieksan myymä­läämme!


Meillä pääset tekemään opinto­jesi vaiheesta riippuen kaikkea mitä rauta­tar­vi­ke­myy­mä­län toimin­taan kuuluu: perus­teh­tä­vistä (kuorman purku, hyllytys) varaston puolelle (tavaran vienti asiak­kaalle, varas­to­työt) ja sieltä edelleen myyntiin ja asiakas­pal­ve­luun.


Nyt olisi tarjolla kattava kuva rauta­tar­vi­ke­myy­mä­län työken­tästä ja raken­nusa­lasta!


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: Marko Tuhkanen, puh. 040 525 3291, [email protected]

Tutustu meihin myös instassa: @praittaoy ja faceboo­kissa: PR-Aitta Oy