Categories
Harjoittelupaikat

Lähde työelämässä oppimaan rakennustarvikemyymälään Kontiolahdelle tai Lieksaan!

PR-Aitta on monipuolinen ja ennen kaikkea palveleva rakennustarvikeliike. Meillä on toimipaikat Lieksassa ja Kontiolahdella. Valikoimiimme kuuluu kaikkea työvaatteista ja työkoneista rakennustarvikkeisiin, Nunnauuneihin, kiukaisiin ja lemmikkien ruokiin. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.


Etsimme nyt joukkoomme merkonomi- tai talonrakennusalan opiskelijaa Kontiolahden ja Lieksan myymäläämme!


Meillä pääset tekemään opintojesi vaiheesta riippuen kaikkea mitä rautatarvikemyymälän toimintaan kuuluu: perustehtävistä (kuorman purku, hyllytys) varaston puolelle (tavaran vienti asiakkaalle, varastotyöt) ja sieltä edelleen myyntiin ja asiakaspalveluun.


Nyt olisi tarjolla kattava kuva rautatarvikemyymälän työkentästä ja rakennusalasta!


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: Marko Tuhkanen, puh. 040 525 3291, marko.tuhkanen@praitta.fi

Tutustu meihin myös instassa: @praittaoy ja facebookissa: PR-Aitta Oy