Maren korjaus ja kuljetus etsii harjoit­te­li­jaa autokor­jaa­moon

Maren Korjaus ja Kuljetus on Ilomant­sin Hauki­vaa­rassa sijait­seva Fixus-korjaa­mo­ket­juun kuuluva yhden miehen autokor­jaamo. Auton korjaus­ten lisäksi teemme kuljetus- ja kaivuu­töitä ja hinauksia.

Etsimme autoalan harjoit­te­li­jaa monipuo­li­siin korjaa­mo­puo­len hommiin

Harjoit­te­li­jana hommiisi kuuluu monipuo­li­set korjaa­mo­työt laidasta laitaan. Emme vaadi sinulta erityis­pä­te­vyyk­siä tai ennakko-osaamista, työ kyllä opettaa tekijäänsä. Täällä pääset tekemään oikeita töitä, lattioita ei tarvitse jäädä pyyhki­mään. Annamme sinulle vastuuta ja mahdol­li­suu­den tehdä hanka­lam­pia­kin hommia. Täällä on rento ilmapiiri, tylsää ei varmasti tule. Voit suorittaa niin lyhyen harjoit­te­lu­pät­kän, pidempiä harjoit­te­luita kuin opintoi­hin kuuluvan näytön.

Palkka ja työaika voidaan neuvo­tella, työvaat­teet ja suoja­va­rus­teet tulevat meiltä talon puolesta. Yrityksen pihapii­rissä on vapaana omako­ti­talo, joten majoi­tus­kin on järjes­tet­tä­vissä.

Kilauta niin jutellaan lisää: Mauri Tossa­vai­nen puh. 0500970585