Categories
Harjoittelupaikat

Pogostan Palvelut etsii harjoittelijaa huoltoaseman kahvioon myyntitehtäviin

Ilomantsin Auto on toiminut vuodesta 1952. Yrityksen tiloissa toimii palveleva huoltoasema, kahvio ja Autonomi-autokorjaamo. Yrityksemme on vanhimpia Ilomantsissa toimivia yrityksiä, meillä on pitkät perinteet ja tavoitteenamme on olla täyden palvelun talo. Meillä työskentelee 6 vakituista työntekijää.

Etsimme kahvion puolelle harjoittelijaa myyntitehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat myyntityö ja asiakaspalvelu, lisäksi muut tehtävät kuten kahvion valmistelu ja hyllytys.

Jos viihdyt joukossamme, sinulla on mahdollisuus myös pysyvämpään työsuhteeseen.

Reippaus ja asiakaspalveluasenne ratkaisee, erityisiä pätevyysvaatimuksia tähän työhön ei ole. Etuna on, jos hallitset kassan käytön, mutta siihen perehdytetään työn ohessa.

Olisi hienoa, jos voisit suorittaa meillä pitempiaikaisen harjoittelun, ja jos viihdyt joukossamme, jatkossa sinulla on mahdollisuus myös pysyvämpään työsuhteeseen. Kesä on meillä vilkkainta aikaa, mutta aloittaa voit koska vain. Harjoittelu on palkaton, mutta ruuat tarjoamme talon puolesta. Työvuorot painottuvat ainakin aluksi aamuun, mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputyöhön, joista maksetaan korvaus. Työaika 7,5 tuntia/päivä.

Ota yhteyttä: Atso Eronen puh. 050 306 7780, atso.eronen@kolumbus.fi