Categories
Harjoittelupaikat

Pienkonemekaanikko, tule meille työelämässä oppimaan!

Mottimaja on pienkoneiden huoltamo ja myymälä, jolla on toimipaikat Ilomantsissa ja Lieksassa. Olemme valtuutettu Stihlin, Husqvarnan, Hondan sekä Polariksen merkkihuoltoliike, joka huoltaa kaikki laatumerkit. Huoltorepertuaarimme on todella laaja, moottorisahoista skoottereihin, joten meillä saat erittäin monipuolista kokemusta huoltotöistä. Ilomantsin ja Lieksan liikkeellämme työskentelee yhteensä 7 ja 1 osa-aikainen työntekijä.

Etsimme pienkonekorjaajaopiskelijoita työelämässä oppimaan molempiin liikkeisiimme

Huoltopuolella tehtäviisi kuuluu monenlaisten pienkoneiden huoltoa: mm. mönkijät, moottorikelkat, perämoottorit, puutarhakoneet, moottorisahat, raivaussahat, skootterit kuin mopot ym. ym. Työtehtävät voidaan räätälöidä oman osaamisesi mukaan ja työssä oppii kyllä.

On plussaa, jos sinulla on jo tietämystä pienkoneista, mutta halu oppia on tärkeintä. Tietokoneen käyttötaito on tässä työssä ehdoton vaatimus. Työvaatteet saat meiltä, ja autamme tarvittaessa asumisen järjestämisessä. Työaika on säännöllinen arkisin klo 9-17, ei viikonlopputöitä.

Jos asiakaspalvelu on sinun juttusi, voit tulla myös myyntiharjoitteluun myymälän puolelle.

Ota yhteyttä:
Daniel Almqvist
dansku.almqvist@gmail.com
puh. 040 480 3390

Ilomantsiin suuntautuvaan harjoitteluun voit saada Otsakorven Säätiön apurahaa, joka on tarkoitettu asumis- ja liikkumiskustannusten kattamiseen. Apurahan suuruus on 120 €/viikko, ja sitä voit hakea oman oppilaitoksesi Riverian kautta. Apuraha koskee vain palkattomia työelämässä oppimisjaksoja ja ei-ilomantsilaisia opiskelijoita.

Lisätietoja apurahasta ja hakemisesta: Tarja Ruuska, tarja.ruuska@riveria.fi puh. 050 530 2846
tai Merja Karvinen, merja.karvinen@riveria.fi puh. 050 530 2790