Categories
Harjoittelupaikat

Metsäkuljetus Meriläinen etsii maanrakennusalan harjoittelijoita Ilomantsiin, Lieksaan ja Heinävedelle

Yrityksemme alkuperäinen liiketoiminta oli puunkorjuu ja lähikuljetus. Nykyisin keskitymme metsämaan muokkaukseen kaivinkoneilla, kaivuutöihin, soiden ennallistamiseen ym. Suurin osa urakoista tehdään aliurakointina Metsähallitukselle. Yrityksemme työllistää yrittäjän lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää.

Etsimme kevääksi 2022 kaivinkoneenkuljettajia harjoitteluun urakointipaikkakunnillemme Ilomantsiin, Lieksaan ja Heinävedelle.
Työkohde voidaan räätälöidä asumispaikkasi mukaan. Kausi alkaa toukokuussa 1.5. ja jatkuu pitkälle syksyyn.

Toivomme, että sinulla olisi jo perustaidot koneenkäytöstä, mutta mitään erityispätevyyksiä et tarvitse. B-kortti on ehdoton, että pääset liikkumaan itsenäisesti työkohteisiin. Arvostamme itsenäistä työotetta ja rohkeutta. Tärkeintä kuitenkin on halu tehdä töitä ja oppia.

Ohjelmistoista et tarvitse ennakko-osaamista, niihin kyllä perehdytetään käytännössä. Meillä on käytössämme Woodforce-ohjelmisto ja Asta-järjestelmä, joka mittaa pinta-alan ja mätäsmäärän.

Nyt olisi tarjolla monipuolista hommaa, ei mitään liukuhihnatyötä!

Harjoitteluaika on lähtökohtaisesti palkaton, mutta osaamistasosta riippuen myös palkallinen harjoittelu on mahdollinen. Jos viihdyt näissä hommissa, sinulla on mahdollisuus pysyvään työpaikkaan harjoittelun jälkeen. Työpäivän pituus vaihtelee, näissä hommissa töitä on joillakin viikoilla enemmän, toisilla vähemmän. Työmaakohteille kulkeminen on mahdollista työnantajan autolla harjoittelun koeajan jälkeen. Työmaiden sijaitessa kaukana asuinpaikasta majoituksen järjestäminen on mahdollista siitä erikseen sovittaessa.
Mahdollisen palkallisen harjoittelun osalta noudatetaan työehtosopimusta.
Myös opinnäytetyön tekeminen on mahdollista harjoittelun jatkoksi, jos kiinnostusta riittää.

Ota yhteyttä: Mika Meriläinen puh. 0456755621 posti@metsakuljetusmerilainen.fi