Categories
Harjoittelupaikat

Mantsin Moniapu etsii talonrakennusalan/ rakennustekniikan opiskelijaa harjoitteluun

Mantsin Moniapu on pieni rakennusalan yritys, joka tekee pienet rakennustyöt, saneeraukset ja uudisrakentamista niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöille. Yrityksessä työskentelee yrittäjäpariskunnan lisäksi kaksi vakituista työntekijää ja kesäsesongin aikaan lisäksi useita kiireapulaisia.

Etsimme harjoittelijaa rakennustöihin kesäsesonkiin keväällä-kesällä 2022

Työtehtäviisi rakennuspuolella sisältyy mm. pienrakentamista, maalaamista ja purkamista, esim. talon laajennukset, laiturit, pergolat jne.

Toivomme, että sinulla olisi jo perusteet kuten työkalujen tuntemus hallussa ja jonkin verran ammatillista osaamista. Suosituksena työmailla toimiessa on, että sinulla olisi jo työturvallisuuskortti ja ensiapu suoritettuna. On myös iso etu, jos sinulla on B-kortti (tai BE-kortti), niin voit avustaa hakemaan tavarakuormia ym., mutta se ei ole välttämättömyys. Kulkemisessa ja tavaran kuljettamisessa helpottaa, jos sinulla on käytössäsi oma auto.

Sinulta toivomme uusia tuulia, alan tietämystä ja uutta näkemystä liiketoimintaamme.

Toivomme, että voit olla harjoittelussa kerralla pidemmän pätkän, että pääset sisälle kaikkiin rakennusprojektin eri vaiheisiin alusta loppuun. Voit olla esimerkiksi Riverian talonrakennusalan tai Karelian rakennustekniikan opiskelija. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen mukaan. Avustamme asuntojärjestelyissä, tarjoamme sinulle myös työvaatteet ja palkattomassa harjoittelussa ruokailun. Sinulta toivomme uusia tuulia, alan tietämystä ja uutta näkemystä liiketoimintaamme.

Ota yhteyttä: Aki Huuska puh. 0405656827 mantsin.moniapu@gmail.com