Categories
Harjoittelupaikat

Jalkojenhoito Elämysmantsi etsii jalkojenhoitajaharjoittelijaa

Elämysmantsi on aivan Ilomantsin keskustassa sijaitseva jalkahoitola (Kalevalantie 14, Ilomantsi). Hoitola on pieni ja esteetön liiketila aivan keskustassa, kotoisa, elämänmakuinen paikka. Teen jalkojenhoitoa sekä hoitolassa että laitoskäynneillä.

Toivon, että omaat jo perustiedot työvälineistä ja jalkojenhoidon perusteista. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia ja perusasiakaspalvelutaidot. Asiakaskunta on mukavaa ja leppoisaa, täällä viihdyt varmasti.

Kesä on jalkojenhoitopuolella hiljaista aikaa, joten saat harjoittelustasi enemmän irti, jos jakso sijoittuu syksystä kevääseen. Halutessasi meillä voit myös suorittaa opintoihin kuuluvan näytön. 

Ota yhteyttä: Meeri Törrönen puh. 040 507 6623, info@elamysmantsi.fi